Tomattappernade - Tomattapenade

Tomattappernade - Tomattapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.sorte oliven
100 g.soltørrede tomater i olie
3 fedpressede hvidløg
 saft af ½-1 citron
½ pottefrisk basilikum
4 spsk.olivenolie
 tabasco efter smag - ca. 1 tsk
 
Opskrift:
Blend oliven, tomater og hvidløg i en lille foodprocessor. Tilsæt citronsaft og basilikum og kør videre. Kom olibenolie og kør til massen er sammen hængende, men stadigvæk grov. Smag til med tabasco. Serveres sammen med små skiver flute eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 35769 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
superlækker til ost