Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk kaningryde

Fransk kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :



Ingredienser:
1,5 kg.kanin
300 g.svinemørbrad
500 g.gulerødder
300 g.selleri
300 g.champignon
6-8 jordskokker
3 spsk.smør
3 kryddernelliker
1 laurbærblad
2 dl.bouillon
1 dl.hvid- eller rødvin
2 spsk.tomatpuré
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Del kaninen i portionsstykker. Skær svinemørbraden i 2 cm stykker. Rens champigon, skræl jordskokker og skær dem i småstykker. Brun smør i en gryde, og brun kaninstykker lidt af gangen, så de får en fin farve. Drys med salt og peber. Brun grøntsagerne for sig, pas på de ikke får for meget farve. Læg dem ned i gryden til kødet. Tilsæt krydderier. Læg jordskokkerne i. Hæld bouillon og vin på. Rør tomatpuré i og lad retten småsnurre i ca. en halv time. Brun svinemørbraden let på en pande og læg den i gryden sammen med skyen, når der er 10 minutter tilbage. Jævn saucen med melet, rørt op i koldt vand og smag til.

Server retten med løse ris, kartofler eller spaghetti.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22224 gange,
og udskrevet 543 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

AKH  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god,- dog lavet uden jordskokker, silleri og mørbrad ,- nok til 3 pers.