Creme Bruleé 10

Creme Bruleé 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
4 blommer
75 g.sukker
 vanille
5 dl.fløde
 citronsaft
 
Opskrift:
Blommerne piskes sammen med sukker og vanille. Tilsæt fløden, som har fået et opkog, og bland det godt, til man har en ensartet creme. Til sidst sies cremen og hældes op i en skål, som den skal serveres i. Bag den ved ved ca. 90 grader i en time. Cremen drysses med sukker og glaseres med en brænder. Server evt. æblekompot til.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 28490 gange,
og udskrevet 597 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Holistisk Biomediciner  -  2011-02-02 11:37:38
Fik netop oset forbi denne hjemmeside, og blev nysgerrig. Var nysgerrig efter, hvad principperne bag denne kost er, så tjekkede op på en dessert. Det er min klare overbevisning, at klienter m morbus crohn bør holde sig fra alle mælkeprodukter, da det øger dannelsen af sekret i kroppen. Samtidig er det tilrådeligt at undgå hvedemel og sukker. Hilsner Lenette

Hamzigahop  -  2009-06-11 21:08:06
Hvis det er tynd så skal det bages ved højere temp.

gugi  -  2006-12-26 16:15:03
god som baby mos hi hi det var bare for sjov :)

Unni  -  0000-00-00 00:00:00
skuffet kokk og gester

Birgitta  -  0000-00-00 00:00:00
Den ligner ikke creme brulee - alt for tynd, slet ikke cremet - det er da også vildt meget fløde?!

Ugs  -  0000-00-00 00:00:00
Med blommer menes ÆGGEblommer