Boeuf à la mode

Boeuf à la mode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
 små skiver oksekød
 spæk (fedt)
 sauce
 
 Desuden:
 salt
 peber
 laurbær
1 glashvidvin
2 glasvand
 
Opskrift:
Boeuf à la mode laves med små skiver oksekød, som bankes, spækkes med fedt og kommes i sauce. Derefter lægges det i en gryde med låg og sættes over tilpas kraftig varme. Der tilsættes salt, peber, laurbær, et glas hvidvin og to glas vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15085 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu