Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk kaninret

Fransk kaninret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninfilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
2 rygfileter af en kanin
 
 champignon
 lidt hakkede løg
 pulveriseret timian
1 laurbærblad
 hakket persille
 salt
 peber
 lidt paprika.
 
 bomuldsgarn
 smeltet smør.
 
 det ureelle fra kaninen
 timian
1 æggeblomme
1 klump smør.
 


Opskrift:

De to rygfileter af en kanin bankes så flade som muligt, pudses smukt af, og på dem lægges en blanding af finthakkede champignon, lidt hakkede løg, en smule pulveriseret timian, et laurbærblad, hakket persille, det hele smagt til med salt og peber og lidt paprika.
Fileterne rulles sammen om denne blanding og bindes godt til med bomuldsgarn eller lignende. Disse rouletter steges ganske langsomt i ovnen under stadig drypning med smeltet smør.

De serveres med løskogte ris med en sovs, som er kogt på det ureelle fra kaninen, smagt til med med timian og kogt så meget ind, at den får en passende konsistens, lieres med en æggeblomme eller to og en klump smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13006 gange,
og udskrevet 270 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu