Abrikos Clafoutis
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra abrikoserne og kom dem i en lille smurt tærteform. Drys mandelflager over.
Pisk æg og sukker sammen og bland melet i sammen med mælken. Hæld dejen over abrikoserne og bag 180 grader i ca. en halv time. Server desserten, mens den endnu er lun, med sigtet flormelis på. Tips: Andre frugter eller bær kan bruges i stedet - bagetiden vil være den samme. |
|
Opskriften er vist 18504 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne