Tartiflette smagfuld fransk kartoffelgratin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Læg kartoffelskiverne og osten i lag i et ovnfast fad. Pres eventuelt lidt hvidløg over og strø salt og peber på.
Stil fadet i en middelvarm ovn i ca. 20 minutter så osten smelter. Læg klatter af crème fraîche på samt hakket purløg og stil formen tilbage i ovnen i 10 minutter mere. Server med en salat og/eller en skive skinke. |
|
Opskriften er vist 23788 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer korrespondent Lonny Fischer - 2013-11-15 17:48:32 Tartiflette er min livret ! --Saa det vil være det bedste at faa en fransk person til at udforme opskriften ! Vi er jo vandt til, at vore bedstemødre gav os den ret ! Saa den fordanskede version burde ikke kaldes "Tartiflette" Med Venlig hilsen LFO. Luc de Visme - 2011-05-03 18:03:21 Hvad er det for noget opskrift? For det første skal man ikke skære skorpen af Reblochon af. Det er det bedste. For det andet skal Reblochon skæres i to halve og lægges om på. Og som Tina bemærker skal der også være løg i skiver og bacon i tern ristet på en pande. Tina - 2009-07-22 17:28:23 Brun noget bacon i tern og løg i skiver og kom i også. Sådan fik jeg det i Frankrig. Det smager super godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne