Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pain bagna

Pain bagna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.håndvarmt vand
25 g.gær
1.5 tsk.salt
3 spsk.olie
125 g.groft rugmel
450 g.kraftigt hvedemel
 


Opskrift:

Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt, olivenolie, rugmel og det meste af hvedemelet. Ælt mere mel i, til dejen har passende konsistens og ælt dejen grundigt, så den bliver blank og sej. Lad dejen hæve lunt og tildækket i skålen til dobbelt størrelse, ca. 1½ time. Ælt den let igennem og form den til små brød, ca. 8 cm. lange Efterhæv brødene lunt og tildækket på bageplade med bagepapir ca. ½ time. Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn. Bages 12-15 minutter. Køl brødene af på en bagerist og kom dem i en plastpose, hvis de ikke skal bruges samme dag.

Tips:

Pain bagna er skovtursbrød fra Nice. I Frankrig flækkes brødene, dryppes med olivenolie og lægges sammen med salat, tomat, æg, tun og oliven.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8697 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu