Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i sennepsauce på fransk

Kanin i sennepsauce på fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
1 spsk.smør
1 spsk.olie
2 dl.tør hvidvin
1 spsk.stærk dijonsennep
3 dl.creme fraiche
 fintklippet persille
 


Opskrift:

Skær kaninen i portionsstykker. Brun kødstykkerne i smør og olie. Drys med salt og peber. Rør hvidvin og dijonsennep sammen og hæld blandingen i gryden. Rør kødstykkerne rundt, læg låg på gryden og lad kødet snurre for lavt blus til det mørt. Rør forsigtigt creme fraiche i stegeskyen. Kog det op og tilsæt evt. mere sennep og salt. Drys med fintklippet persille.

Serveres med kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9656 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu