Kanin i sennepsauce på fransk

Kanin i sennepsauce på fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.kanin
1 spsk.smør
1 spsk.olie
2 dl.tør hvidvin
1 spsk.stærk dijonsennep
3 dl.creme fraiche
 fintklippet persille
 
Opskrift:
Skær kaninen i portionsstykker. Brun kødstykkerne i smør og olie. Drys med salt og peber. Rør hvidvin og dijonsennep sammen og hæld blandingen i gryden. Rør kødstykkerne rundt, læg låg på gryden og lad kødet snurre for lavt blus til det mørt. Rør forsigtigt creme fraiche i stegeskyen. Kog det op og tilsæt evt. mere sennep og salt. Drys med fintklippet persille.

Serveres med kogte kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 10974 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu