Bradepandekage med kokosmel

Bradepandekage med kokosmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør
200 g.sukker
2 heleæg
3 æggeblommer
50 g.kokosmel
100 g.rosiner
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
3 æggehvider.
 
 Glasur:
250 g.flormelis
1 spsk.kakao
2- 3 spsk.spilkogende vand.
 
 Drys:
25 g.kokosmel.
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt, tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert, tilsæt æggeblommerne, og rør godt. Kom kokosmelet og rosinerne i melet, der blandes med bagepulveret. Det røres i skiftevis med mælken.
Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst.

Fyld dejen i en bradepande, der er belagt med bagepapir. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 190 grader i ca. 20 min.

Køl kagen af på en bagerist, og overtræk den med glasuren, drys med kokosmel. Kagen skæres ud i passende stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 31619 gange,
og udskrevet 870 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-06 15:15:19
Hvor er den go' det er nok den bedste kage jeg har smagt.

  -   2008-01-17 15:57:54
Kan kagen fryses uden glasur?

  -   2005-01-01 01:01:01
God kage - har måtte kopiere opskriften til hele min afdeling