Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bradepandekage med kokosmel

Bradepandekage med kokosmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør
200 g.sukker
2 heleæg
3 æggeblommer
50 g.kokosmel
100 g.rosiner
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
3 æggehvider.
 
 Glasur:
250 g.flormelis
1 spsk.kakao
2- 3 spsk.spilkogende vand.
 
 Drys:
25 g.kokosmel.
 


Opskrift:

Smør og sukker røres godt, tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert, tilsæt æggeblommerne, og rør godt. Kom kokosmelet og rosinerne i melet, der blandes med bagepulveret. Det røres i skiftevis med mælken. Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst. Fyld dejen i en bradepande, der er belagt med bagepapir. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 190 grader i ca. 20 min. Køl kagen af på en bagerist, og overtræk den med glasuren, drys med kokosmel. Kagen skæres ud i passende stykker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 29219 gange,
og udskrevet 807 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-06 15:15:19
Hvor er den go' det er nok den bedste kage jeg har smagt.


Charlotte  -  2008-01-17 15:57:54
Kan kagen fryses uden glasur?


Bettina  -  0000-00-00 00:00:00
God kage - har måtte kopiere opskriften til hele min afdeling