Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Creme Ninon (Ærtesuppe med champagne)

Creme Ninon (Ærtesuppe med champagne), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
500 g.friske fine bælgede ærter (evt. frosne)
1/2 l.lys bouillon (gerne terning)
1/4 l.piskefløde
 salt
 peber
 champagne (eller mousserende vin)
 
Opskrift:
Bælg ærterne, evt. frosne ærter tøs op. Giv ærterne en tur i blenderen. Kom de blendede ærter i gryden, tilsæt bouillon, salt og peber. Lad det koge op. Når det er kogt op er suppen færdig. Lad suppen afkøle til næste dag.

Pisk fløden til flødeskum. Ved serveringen tilsættes suppen en god klat flødeskum, og champagneflasken stilles på bordet, så hver enkelt tilsætter suppen champagne efter smag og behag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 37210 gange,
og udskrevet 879 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Leif William Petersen  -  2017-11-21 11:24:09
Hvilken vin vil I anbefale at drikke til suppen? Skal man fortsætte med champagnen eller vælge f.eks. en Condrieu fra Rhône eller en Sancerre?

Køkkenassistenten  -  2013-12-30 01:43:51
Suppen serveres bedst med det samme - hvis ærterne står for lang tid, mister de/suppen den smukke grønne farve, til fordel for en kedelig grå farve.. Kog den og server umiddelbart efter, her fås det bedste resultat.

Karin  -  2010-06-25 10:13:24
Suppen bliver uovertruffen hvis du selv koger en hønse/kalvefond.