Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk løgsuppe ( Stegeso )

Fransk løgsuppe ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
600 g.mellemstore løg
1 dl.olie
15 dl.bouillon
 salt
 peber
 finthakkede krydderurter f.eks. persille kørvel eller esdragon
1.5 dl.hvidvin
4-6 skiverfranskbrød
 smør
 reven parmesan
 


Opskrift:

Skær de pillede løg i tynde ringe. Svits dem på panden i olie, til de er klare. Kom dem , bouillon, krydderurterne, salt og peber i den gennemfugtede stegeso. Kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader og smag den til med hvidvin. Tag låget af gryden og læg forsigtigt franskbrødsskiverne, der er smurt med smør og drysset med reven ost, på suppen. Indstil ovnen på meget stærk varme eller rist brødet under grillen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26412 gange,
og udskrevet 639 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu