Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk fiskeret ( Stegeso )

Fransk fiskeret ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
750 g.fiskefileter
 salt
 peber
2 spsk.smør
0.5 tsk.mild paprika
1 spsk.hakket persille
0.5 citron saft heraf
2 dl.hvidvin
1 spsk.hvedemel
1 dl.reven ost
 


Opskrift:

Rør smørret sammen med paprika og hakket persille og smør den gennemfugtede stegeso med blandingen. Skyl og tør derefter fiskefileterne og læg dem i gryden. Drys salt og peber på og dryp citronsaften over. Hæld 1 dl. hvidvin ved og kog fiskefileterne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Rør melet ud med resten af vinen og jævn med det. Drys reven ost over og lad gryden stå uden låg, til osten begynder at smelte og gyldne. Spis hvide kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 12923 gange,
og udskrevet 328 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu