Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk citronfromage

Fransk citronfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : mk

Indsendt :





Ingredienser:
3 æg delte
100 g.sukker
1.5 citron saft og revet skal heraf
5 husblas blade
2 dl.fløde pisket til skum
 
 pynt:
0.5 dl.fløde
 


Opskrift:

Æggeblommer, sukker og citronsaft røres godt. den udblødte husblas tages op af udblødnings vandet, laves over vandbad og røres i. Når blandingen begynder at blive jævn, vendes hviderne forsigtigt deri. Flødeskummet blandes i æggeblommerne før hviderne.

Fromagen hældes i en form og sættes i køleskabet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (178 stemmer)

Opskriften er vist 30227 gange,
og udskrevet 1023 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karl jensen  -  2012-01-22 22:37:41
De fleste hjem har da en microovn .det er da 100 gange nemmere end at smelte husblas over vandbad mvh Karl


Geilager  -  2010-01-06 21:47:06
Ja Ja. pastoriserede æg, den store stygge salmonella fare. - Men husk lige økologiske citroner når skrallen skal bruges. Det er efter min mening vigtigere.


Joan Rasmussen  -  2009-01-11 12:47:20
den eer altså god. For første gang en der var rigtig cremet/blød. Hvor er jeg glad for du satte den i. Tak.


grafen  -  2008-03-21 16:27:26
Til den er kold


  -  2008-03-14 17:33:01
Hvor lang tid skal fromagen stå i køleskabet?


carina  -  0000-00-00 00:00:00
tak til mette for hjælpen og at du tilføjer pasteuriserede æg da det er vigtigt i alle opskrifter


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
PS. HUSK der skal anvendes pasteuriserede æg, pga salmonellarisiko


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Til Ulla: Husblassen lægges i en skål, og smeltes over vandbad, før den hældes i æggeblandingen. Rigtig god opskrift. Pynt evt. med mandarinbåde og chokoladekringler.


ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Det ser rigtig lækkert ud, men ...hvad laves over vandbad ?


Martin Rasmussen  -  0000-00-00 00:00:00
Forklar indigrienserne i den orden de skal bruges. :(


mk  -  0000-00-00 00:00:00
den opskrift fik vi et 11 tal til vores eksame på efterskolen