Fransk gullerodssuppe

Fransk gullerodssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
4 gulerødder
4 kartofler
10 dl.hønsebouillon
 citronsaft
 creme fraiche
1 bdt.purløg eller persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl kartofler og gulerødder og kog dem møre i bouillonen.

Tag rodfrugterne op og blend dem til en jævn pure, som hældes tilbage i suppen. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

Fordel suppen i varme tallerkener og server med Creme fraiche og purløg over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 27549 gange,
og udskrevet 819 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sara J.  -  2011-09-02 15:25:15
Den laver jeg ikke igen :-(

sdfgjk  -  2010-10-12 12:08:05
Skræl kartofler og gulerødder og kog dem møre i bouillonen. Tag rodfrugterne op og blend dem til en jævn pure, som hældes tilbage i suppen. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Fordel suppen i varme tallerkener og server med Creme fraiche og purløg over.

saltpeter  -  2009-01-03 17:02:10
Kunne så lige så godt have været kaldt kartoffelsuppe

Else  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god hverdagssuppe, var hele familien enige om.