Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk grønsagsgryde med tværreb

Fransk grønsagsgryde med tværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.okse tværreb
3/4 l.vand
 salt
4 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 kvisttimian
2 kvistepersille
 
2-3 løg
250 g.kartofler
2-3 gulerødder
4 porrer
1/2 kg.hvidkål
 salt
 peber
 


Tilbehør:
groft brød, forskellig slags sennep.
Opskrift:

Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian, persille i ca. 2 timer.

Pil løgene og skær dem i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker. Rens porrerne og skær dem i stykker. Snit hvidkålen. Tilsæt grønsagerne til kødet og kog retten videre ca.30 min.til alt er mørt. Smag til med salt og peber. server kødet med lidt grøntsager og lidt af suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26078 gange,
og udskrevet 856 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gitte  -  0000-00-00 00:00:00
godt


!!  -  0000-00-00 00:00:00
velsmagende - men alligevel lidt kedelig