Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fransk senneps svinekam

Fransk senneps svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.svinekam uden ben og spæk
 salt
1 spsk.grønne peberkorn
6 spsk.stærk fransk sennep
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.salvie
0.5 tsk.merian
5 spsk.olie
1 bdt.persille
2 løg
 Bomuldssnor
 


Opskrift:
Skær kødet igennem til midten, så der fremkommer en stor lomme på den ene side af stegen.

Gnid den med salt. Knus de grønne peberkorn i en morter eller mellem to teskeer. Bland dem med sennep, basilikum, salvie, merian og olie. Tilsæt hakket persille og løg. Rør det hele godt sammen og fyld det i lommen på stegen. Overskydende fyld kan smøres udenpå stegen der ellers smøres med olie. Bind den sammen med bomuldsgarnet.

Sæt stegen i ovnen (ca. 200 grader) på en bradepande i ca. halvanden time (brug stegetermometer!).

Lad stegen hvile i mindst 10 minutter, inden den skæres for i tykke skiver.

Grøn salat og bagte kartofler med smør eller dressing serveres hertil.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17003 gange,
og udskrevet 486 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gerda  -  2015-05-28 16:38:35
Hvor sjovt. Den opskrift har jeg i et gammelt leksikon fra Lademann!?;-)