stegepølser (evt. skiver af røget medister)2-4 stegepølser (evt. skiver af røget medister)
1
dl.
olivenolie1 dl. olivenolie
2
gulerødder2 gulerødder
1
stort
løg1 stort løg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
2
spsk.
tomatconsentrat2 spsk. tomatconsentrat
¾
l.
bouillon¾ l. bouillon
2
kviste
timian2 kviste timian
salt salt
møllepeber møllepeber
Opskrift:
Bønnerne skylles og lægges i blød i 10-12 timer. Vandet hældes fra, og de afdryppes på sigte.
Kaninlårene brunes i olivenolien i en tykbundet gryde. Tages op og i fedtstoffet brunes groft-skårne løg og gulerødder. Hvidløg og tomat tilsættes sammen med de brunede kaninlår, bønner, flæsk, bouillon og timian.
Retten simrer under låg i 1-1 ½ time til kødet er mørt. Pølseskiverne tilsættes 15 minutter før retten er færdig. Tilsmages med salt og møllepeber og serveres med groft hvedebrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14503 gange, og udskrevet 261 gange.