Fransk cassoulet (Kaninlår i bønner)

Fransk cassoulet (Kaninlår i bønner), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninlår

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvide bønner
4 kaninlår
1 skiverrøget spæk
2-4 stegepølser (evt. skiver af røget medister)
1 dl.olivenolie
2 gulerødder
1 stortløg
2 fedhvidløg
2 spsk.tomatconsentrat
¾ l.bouillon
2 kvistetimian
 salt
 møllepeber
 
Opskrift:
Bønnerne skylles og lægges i blød i 10-12 timer. Vandet hældes fra, og de afdryppes på sigte. Kaninlårene brunes i olivenolien i en tykbundet gryde. Tages op og i fedtstoffet brunes groft-skårne løg og gulerødder. Hvidløg og tomat tilsættes sammen med de brunede kaninlår, bønner, flæsk, bouillon og timian.

Retten simrer under låg i 1-1 ½ time til kødet er mørt. Pølseskiverne tilsættes 15 minutter før retten er færdig. Tilsmages med salt og møllepeber og serveres med groft hvedebrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14761 gange,
og udskrevet 261 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bubber  -  2017-01-13 16:09:22
Hvornår koger man bønnerne? Lyder ellers lækkert.