Gulerodstapenade

Gulerodstapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
250 g.gulerødder
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
1 bdt.Hakket persille
1 spsk.finthakkede ansjoser eller benfri sild
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kog dem møre i letsaltet vand. Blend gulerødderne med lidt af kogelagen. Pil hvidløgene og hak dem fint. Rør hvidløgene i gulerødderne sammen med de øvrige ingredienser. Kom et par rullede ansjosfiletter på dipen ved serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21240 gange,
og udskrevet 367 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu