Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marcel kage

Marcel kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
 Bund:
500 g.mørk chokolade
500 g.blødt smør
500 g.flormelis
18 æggeblommer
18 hvider
 
 Mousse:
600 g.mørk chokolade
2.5 dl.mælk
100 g.smør
15 æggehvider
250 g.sukker
5 æggeblommer
6 bladehusblas (12gram)
 


Opskrift:

Bund:
Chokolade og smør smeltes over vandbad Flormelis og blommer piskes hvidt Hviderne piskes stive Chokolade/smør blandingen vendes sammen med de piskede blommer og sukker og vendes tilsidst sammen med de piskede hvider.
Smøres ud i ringform eller på bradebande i ca. 4-5 cm tykkelse, bages ved 170 grader i ca. 20 min.

Mousse:
Chokolade, smør og mælk smeltes Æggehvider og sukker piskes

Den let afkølede chokolademasse vendes med de 5 æggeblommer og de udblødte og smeltede blade husblas, vendes herefter forsigtigt med de piskede æggerhvider. smøres derefter på de kolde bunde så der er lige meget mousse som bund




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (29 stemmer)

Opskriften er vist 25421 gange,
og udskrevet 515 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu