Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Coc au vin

Coc au vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 poulard ca 1700-1800 gr.
100 g.bacon
200 g.små løg
250 g.karotter ( en lille gulerod- dem får du dybfrosne)
250 g.champignon
2 spsk.smør eller margarine
2 spsk.hvedemel
1 flaskerødvin
3 dl.hønsebouillon
2 fedhvidløg
2 tsk.timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær hanen eller poularden ud i 6-8 stykker, skær baconen i strimler. Pil løgene og skær champignonerne i kvarter. Steg baconstrimlerne i fedtstoffet på en pande og læg dem over i en stegegryde. Steg løgene og champignoner og tag det op af gryden. Brun hanestykkerne i baconfedtet og læg dem over i stegegryden efterhånden. Drys melet i gryden og rør vinen i sammen med bouillonen, hvidløg i skiver og timian. Læg låg på og lad retten simre i 30 minutter. Tilsæt løg og champignon og karotterne, og lad retten simre yderligere 15 minutter. Smag til med salt og peber. Server pommefrites og godt brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17272 gange,
og udskrevet 766 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2011-07-08 18:57:45
Enig med tidligere kommentar, det er ikke helt til at forstå hvad der menes,gryde/pande osv. Kan det præciseres noget bedre?

  -  2010-12-08 13:43:34
Det er vanskeligt af forstå hvilken gryde/pande man skal bruge til hvad, og skal champignon og løg steges i gryden sammen med det allerede på panden stegte bacon