Coc au vin
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær hanen eller poularden ud i 6-8 stykker, skær baconen i strimler. Pil løgene og skær champignonerne i kvarter. Steg baconstrimlerne i fedtstoffet på en pande og læg dem over i en stegegryde. Steg løgene og champignoner og tag det op af gryden. Brun hanestykkerne i baconfedtet og læg dem over i stegegryden efterhånden. Drys melet i gryden og rør vinen i sammen med bouillonen, hvidløg i skiver og timian. Læg låg på og lad retten simre i 30 minutter. Tilsæt løg og champignon og karotterne, og lad retten simre yderligere 15 minutter. Smag til med salt og peber. Server pommefrites og godt brød til.
|
|
Opskriften er vist 19298 gange,
og udskrevet 797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2011-07-08 18:57:45 Enig med tidligere kommentar, det er ikke helt til at forstå hvad der menes,gryde/pande osv. Kan det præciseres noget bedre? anonym - 2010-12-08 13:43:34 Det er vanskeligt af forstå hvilken gryde/pande man skal bruge til hvad, og skal champignon og løg steges i gryden sammen med det allerede på panden stegte bacon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne