Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk bondesuppe på kylling og oksebryst

Fransk bondesuppe på kylling og oksebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Bilka

Indsendt :



Ingredienser:
1,2 kg.oksebryst
1,2 kg.frisk renset Frilandskylling, 1 stk.
 evt. 1 marvben
3 l.koldt vand
2-3 helenelliker
1 løg
2 porrer
2–3 gulerødder
300 g.selleri
300 g.majroer/persillerod krydderurtebuket bundet af 1 laurbærblad 3 kviste persille og 1 kvist timian
6 hvide peberkorn
 salt
200 g.tørrede hvide bønner lagt i blød natten over og kogt møre i rent letsaltet vand
 Hakket bredbladet persille
 
Opskrift:
Læg oksebryst, kylling og evt. marvben i en stor gryde, og hæld koldt vand over, så det dækker. Bring det hele i kog ved jævn varme, og skum omhyggeligt.

Kom 2-3 hele nelliker i løget. Tilsæt de rensede grøntsager, løg, krydderurtebuket, peberkorn og salt.

Kog videre ved svag varme til kødet er mørt, ca. et par timer, men tag grønsager og kylling op, når de er møre og hold dem varme. Tag også oksekødet op, når det er mørt.

Skum suppen omhyggeligt, tilsæt de hvide bønner, varm dem igennem, og smag suppen til.

Skær grønsager, kylling og oksekød i passende stykker, og fordel dem i varme, dybe tallerkener. Hæld suppen over, drys med hakket persille og server med små, gratinerede brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20818 gange,
og udskrevet 339 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu