Dådyrkølle (helstegt – Provence)
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Dådyrkøllen gnides med det overskårne hvidløg, hvorefter hvidløget presses. Køllen gnides med Provence krydderi og lægges i bradepande. Brunes i varm ovn ved 225°C i 15 minutter. Bouillon hældes ved, og køllen steger ved 180°C i ca. 50 minutter (Stik eventuelt i stegen med en kødnål på det tykkeste sted. Stegen er færdig, når saften der pibler ud er svagt rosa). Lad stegen hvile i stanniol i ca. 15-20 minutter inden udskæring.
Sauce: Skyen hældes fra og jævnes. Smages til med salt og peber. Tilsæt eventuelt kulør. Serveringsforslag: Ovnbagte kartofler og grøn salat |
|
Opskriften er vist 30421 gange,
og udskrevet 1149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne