Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kasserolle (pot-au-feu)

Kasserolle (pot-au-feu), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.oksekød-skank tværreb eller bryst marvben
150 g.magert røget flæsk
250 g.gulerødder
3 porrer
1 lille selleri
1 lille hvidkålshoved
3 løg
2 fedhvidløg
 Salt
 
Opskrift:
Laurbærblad, persillekvist, selleriblad, timiankvist i buket, det franskmændene kalder bouquet garni.

I gamle dage brugte man mange timer på tilberedningen af kasserolle retter. På den måde kogte de ud … la labskovs.

En stor gryde fyldes med et par liter vand. Kød og marvben bringes i kog sammen med løgene, krydderbuketten og evt. Salt. Gryden koger et par timer ved svag varme og skummes et par gange. Grønsagerne kommes ved med undtagelse af kålhovedet, som skæres i kvarter og blancheres et par minutter med kogende vand og lidt salt. Så øsses et par kopper bouillon fra gryden over i en kasserolle og kålen koges mør her. Flæsket koges for sig selv og er klar på fem kvarter til halvanden time. Oksekødet skal koge i mindst tre timer før det er mørt. Suppen affedtes og serveres som klar bouillon. Grønsagerne anrettes med kogte kartofler. Fingersalt og dijon sennep gives til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10024 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu