Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet mayonnaise

5 -2

Portvinssky, hvid

5 -1

Vegansk Tomatsovs

5 -1

Lys lammefond

5 -2

Lys kalvefond (lys kødsuppe)

5 -5

Grøntsagsfond

5 -2

God fiskefond

5 -1

Kalvefond 03

5 -1

Lys kalvefond

5 -1

Kalvefond 02

5 -1

Sprængning af lammebov

5 -2

Udbening af fjerkræ

5 -1

Sennepsglasur

5 -1

Kryddersild 2

5 -1

Kryddersild 3

5 -2

Kryddersild 4

5 -1

Kryddersild 5

5 -2

Hjemmelavet Flødeost

5 -1

Grundregler for fisk i trykkoger

5 -1

Grundregler for kompot og mos i trykkoger

5 -1

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

5 -1

Krydderskinke

5 -8

Tærtebund, fedtreduceret

5 -1

Wontondej

5 -3

Osmansk krydderi

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Lys oksekødsfond

5 -3

Hjemmelavet Krydderolie

5 -1

Let glasur

5 -1

JayCook Pesto

5 -3

Michaela og Kajas pastasalat

5 -5

Norsk fars

5 -1

Hjemmelavet karry 02

5 -1

Søndags gryde

5 -1

Grundopskrift på sukkersirup - sukkerlage - angivelse af Be°

5 -2

Cajun rub

5 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Vol-au-vent

4.9 -16

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

4.9 -6

Kalvefond

4.9 -6

Hjemmelavet bånd spaghetti

4.9 -33

Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo)

4.8 -3

Brun Kalvefond

4.8 -3

Tandoori krydderi

4.8 -3

Syltede valdnødder

4.8 -6

Miami-bbqsauce

4.8 -5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

4.8 -5

Kogning af laks

4.8 -4

Fjerkræfond

4.8 -2

Dyrkning af bønnespire

4.7 -19

Fiskefond

4.7 -3

Grove Grønsager kogning i mokroovn

4.7 -6

Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)

4.6 -4

Brun Lammefond

4.6 -4

Vegetarbouillon i trykkoger

4.6 -4

Gastrik

4.6 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Klargøring af oksetyndstegsfilet

4.6 -14

Kolesterolfattig pasta

4.6 -7 Der er billeder til denne opskrift   

Brun oksefond

4.5 -4

Hønsefond

4.5 -2

Hjemmelavet spinatpasta

4.5 -4

Tørrede blommer

4.5 -4

Tørrede figner

4.5 -2

Nougatkrokant

4.5 -17

Gulddråber - Vildtfond

4.5 -94 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af blomkål

4.4 -11

Old English Mince for Pies and Tarts

4.4 -26 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

4.4 -7

Hjemmelavet hamburgerryg

4.3 -3

Tabasco, hjemmelavet

4.3 -8

Pasta hjemmelavet

4.3 -14

Oksefond

4.3 -2

Polenta (Majspolenta)

4.3 -2

Kandiserede martsvioler

4.3 -6

Beignetdej

4.2 -17

Spegesild (saltning af sild)

4.2 -54 Der er billeder til denne opskrift   

Skrælning og kogning af friske hvide asparges

4.2 -24

Dej til indbagte ting

4.2 -50 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Æblekagerasp - Kagerasp

4.2 -47 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

4.2 -6

Saltsild 2

4.2 -3

Tilberedning af spaghettisquash

4.2 -3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Millionbøf 03

4.2 -20

Vanillesukker

4.1 -139 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogetid for hamburgerryg

4.1 -16

Hjemmelavet pasta 3 slags

4.1 -14

Melboller 02

4.1 -5

Sagomasse (Æg erstatninger)

4.1 -22

Kogning af nye kartofler

4.1 -55

Kogning af skinke

4 -54 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af rosenkål

4 -2

Hjemmelavet fiskefond

4 -30

Røgeost (hjemmelavet rygeost)

4 -1

Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

4 -8

Hjemmelavet sour mix

4 -1

Smøreost med urter

4 -1

Hjemmelavet fiskeboullion/fond

4 -1

Worchestershiresauce

4 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hvid sildelage - Eddikelage

4 -1

lasagne plader med spinat

4 -1

Kærnemælksbutterdej

4 -1

Udbening af due



næste