Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Partering af and

Partering af and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Partering af and, billede 4 Partering af and, billede 1 Partering af and, billede 2 Partering af and, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 and, hel
 
Opskrift:
Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget.

Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (40 stemmer)

Opskriften er vist 85839 gange,
og udskrevet 1578 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ironkok  -  2009-11-03 17:37:47
Husk rygstykket også der er faktisk mere kød på end man regner med

  -  2009-11-02 09:21:45
Når de pæne stykker er skåret fra skroget, skæres skroget i stykker og kommes i en gryde, der hældes vand ved og skroget småsimrer i en lille times tid. Skroget tages op, suppen sies gennem en sigte, foret med pladevat og koges ind. til der er smag ved suppen. Der kan tilsættes lidt salt. Så er der en god fond til sovs. Den kan også fryses, og man har fond tl en ny sovs, hvis man steger et andebryst.

  -  2007-12-23 12:19:19
efter at anden er stegt og afkølet.

Mr. Fudge  -  2006-12-24 17:01:59
Virker rigtig godt