Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængning af lammebov

Sprængning af lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammebov
4 spsk.salt
1 spsk.farin
2 laurbærblade
1/2 tsk.knust sort peber
1/2 tsk.knust allehånde
4 hele nelliker
 


Opskrift:

Skyl kødet og dup det tørt med papir fra køkkenrullen.

Bland salt og farin med knuste laurbærblade, nelliker, peber og allehånde og gnid kødet med blandingen. Læg kødet med saltblandingen i et lerfad og lad det stå koldt i 1 døgn.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9183 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-04-19 17:38:32
hvad gør man så når døgnet er gået ?