kyllingeskrog inkl. vingespidser, halse og indmad5-6 kyllingeskrog inkl. vingespidser, halse og indmad
2
gulerødder2 gulerødder
2
pastinakker eller persillerødder2 pastinakker eller persillerødder
2
løg2 løg
2-3
fed
hvidløg2-3 fed hvidløg
persille og andre krydderurter som f.eks timian persille og andre krydderurter som f.eks timian
2-3
laurbærblade2-3 laurbærblade
nogle peberkorn nogle peberkorn
vand vand
Opskrift:
Kom alle skrogene i en bradepande og kom en anelse vand eller noget bagepapir i bunden. Brun dem så i ovnen ved høj varme i ca. 10 minutter.
Kom de brunede skrog og væden i en stor gryde sammen med alle de rensede urter og dæk med koldt vand. Kog op og skum af og lad det hele småkoge for svagt blus i ca. 3 kvarter til 1 time. Si fonden.
Fonden koges ind til det halve, hvis den skal anvendes til saucer. Fonden kan umiddelbart anvendes som suppe, evt. serveret med grøntsager og kyllingestykker i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14449 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 må gerne koge længere end en time gerne 1-2 timer
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider