Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kogning af skrællekartofler

Kogning af skrællekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.kartofler
 
Opskrift:
Vask kartoflerne, skræl dem tyndt med en kartoffelskræller og læg dem i koldt vand efterhånden.
Er kartoflerne meget store, skæres de simpelthen på langs i halve eller kvarte.

Læg kartoflerne i gryde og hæld vand over.
Tilsæt salt. Bring kartoflerne i kog under låg. Dæmp varmen. Kog kartoflerne i 15-20 minutter.

Hæld vandet fra.
Da en betydelig mængde vitaminer og salte trænger ud i kogevandet, bør dette anvendes til sovs, suppe, i gryderetter og lignende hvis det er muligt.

Damp kartoflerne tørre over varmen i gryden uden låg. Ryst gryden godt imens.
Anret kartoflerne i skål


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15230 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Evald Jensen  -  2013-09-15 08:32:41
Hvordan undgår vi at kartoflerne koger ud og bliver til mos