| |
|
Portvinssky, hvid
Portvinssky, hvid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3 | blade | husblas3 blade husblas | | | | 1 | dl. | sød, hvid portvin1 dl. sød, hvid portvin | 1 | dl. | vand1 dl. vand | 0.5 | | bouillonterning0.5 bouillonterning | | | |
| |
Læg husblasen i blød i koldt vand ca.5 min.
Bring portvin, vand og bouillonterning i kog. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i portvinsblandingen.
Hæld skyen i en lille skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer, til den er stivnet.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6131 gange, og udskrevet 89 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|