Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hønsefond

Hønsefond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.Kyllingrygge
500 g.Urter (gulerødder, porrer, bladselleri)
1 kvisttimian
2 laurbærblade
5 peberkorn
1 dl.Hvidvin
½ dl.Portvin
2 tsk.Groft salt
1 l.Koldt vand
 
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne i en gryde og varm langsomt op og lad det koge ca. 1 time. Passér suppen i en fin si eller et klæde og de har en fond. Ønskes en tykkere glace koges det hele endnu engang ind til det tyknes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19822 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu