Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hønsefond

Hønsefond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.Kyllingrygge
500 g.Urter (gulerødder, porrer, bladselleri)
1 kvisttimian
2 laurbærblade
5 peberkorn
1 dl.Hvidvin
½ dl.Portvin
2 tsk.Groft salt
1 l.Koldt vand
 
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne i en gryde og varm langsomt op og lad det koge ca. 1 time. Passér suppen i en fin si eller et klæde og de har en fond. Ønskes en tykkere glace koges det hele endnu engang ind til det tyknes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20633 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu