Urter (gulerødder, porrer, bladselleri) 500 g. Urter (gulerødder, porrer, bladselleri)
1
kvist
timian 1 kvist timian
2
laurbærblade 2 laurbærblade
5
peberkorn 5 peberkorn
1
dl.
Hvidvin 1 dl. Hvidvin
½
dl.
Portvin ½ dl. Portvin
2
tsk.
Groft salt 2 tsk. Groft salt
1
l.
Koldt vand 1 l. Koldt vand
Opskrift:
Bland alle ingredienserne i en gryde og varm langsomt op og lad det koge ca. 1 time. Passér suppen i en fin si eller et klæde og de har en fond. Ønskes en tykkere glace koges det hele endnu engang ind til det tyknes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21155 gange, og udskrevet 230 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider