Pistaciecreme

Pistaciecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Pistaciecreme, billede 4 Pistaciecreme, billede 1 Pistaciecreme, billede 2 Pistaciecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.pistaciekerne
 
50 g.skummetmælkspulver
50 g.flormelis
0.5 dl.olie
 evt. blå pastafarve
Opskrift:
Start med at riste pistaciekernerne 5-10 minutter på en pande eller på bageplade i ovnen ved 200 grader C. varmluft.

Vi smider pistaciekernerne i et dørslag og ryster evt. skaller af, er der genstridige skaller kan de gnides af i et viskestykke.

De afkølede pistaciekerner kommes i en foodprocessor og blendes til de bliver som en pasta. Det kræver lidt stop i starten indtil det kører rundt af sig selv.

Tilsæt mælkepulver, flormelis og smagsneutral olie og blend igen til du har en homogen masse.

Vi tilsætter lidt blå farve, men det kan undlades.

Tips:

Denne pistaciecreme bruger vi i Dubai chokolade






karakterer:
Opskriften er vist 343 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu