Pistaciecreme
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at riste pistaciekernerne 5-10 minutter på en pande eller på bageplade i ovnen ved 200 grader C. varmluft.
Vi smider pistaciekernerne i et dørslag og ryster evt. skaller af, er der genstridige skaller kan de gnides af i et viskestykke. De afkølede pistaciekerner kommes i en foodprocessor og blendes til de bliver som en pasta. Det kræver lidt stop i starten indtil det kører rundt af sig selv. Tilsæt mælkepulver, flormelis og smagsneutral olie og blend igen til du har en homogen masse. Vi tilsætter lidt blå farve, men det kan undlades. Tips: Denne pistaciecreme bruger vi i Dubai chokolade |
|
|
Opskriften er vist 343 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne