Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Garam Masala

Garam Masala, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 spsk.kardemommefrø
5 cm.hel kanel
1 tsk.sort kommenfrø eller spidskommenfrø
1 tsk.hele nelliker
1 tsk.sorte peberkorn
¼ muskatnød
 
 


Opskrift:

Krydderierne kommes i en ren elektrisk kaffemølle og stødes. Males i 30 til 40 sekunder eller indtil krydderierne er fint stødte. Opbevares mørkt og kølig i en lille krukke med tætsluttende låg.

Tips:

Garam masala er et blandingskrydderi og betyder egentlig stærkt krydderi. Det er den mest udbredte indiske krydderiblanding, og har talrige regionale og andre variationer. Der findes kommercielle standardblandinger på markedet, men det er absolut bedst at fremstille sin egen. Der skal eksempelvis bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16935 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

den bløde mand  -  2011-04-06 17:08:30
Dejligt med en opskrift på Garam masala. Tak