Garam Masala

Garam Masala, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 spsk.kardemommefrø
5 cm.hel kanel
1 tsk.sort kommenfrø eller spidskommenfrø
1 tsk.hele nelliker
1 tsk.sorte peberkorn
¼ Muskatnød, friskrevet
 
 
Opskrift:
Krydderierne kommes i en ren elektrisk kaffemølle og stødes. Males i 30 til 40 sekunder eller indtil krydderierne er fint stødte. Opbevares mørkt og kølig i en lille krukke med tætsluttende låg.

Tips:

Garam masala er et blandingskrydderi og betyder egentlig stærkt krydderi. Det er den mest udbredte indiske krydderiblanding, og har talrige regionale og andre variationer. Der findes kommercielle standardblandinger på markedet, men det er absolut bedst at fremstille sin egen. Der skal eksempelvis bruges.


karakterer:
Opskriften er vist 18993 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

den bløde mand  -  2011-04-06 17:08:30
Dejligt med en opskrift på Garam masala. Tak