Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Saltsild 1

Saltsild 1, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kg.Sild
1 kg.Groft salt
50 g.Sukker
1 Brevatamon pulver
 
Opskrift:
Sildene gældes og medfølgende tarm evt. hoved fjernes. Blodsaltes med 50 g. salt pr. kilo sild så blodet trækkes ud (ca. 5-6 timer) derefter stryges de fra hoved mod hale. Sildene lægges lagvis i en passende krukke eller spand med låg med bugen nedad og skiftevis hoved mod hale. Salt, sukker og atamon blandes i en gryde og drysses i efterhånden så det dækker. Der lægges pres over. Har sildene ikke dannet lage efter en uge må der hældes 300 g. saltlage på ekstra. Er klar efter ca. 1 måned.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15967 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jyllinge  -  2010-10-30 18:12:48
Brun Farin bruger jeg ikke alm sukker, farin giver mere rund smag

J. Skybjerg  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for sukker, skal det være brun farin

Pia Krejci  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk gode sild. Fanget 5.9. og de sidste spist 15.11.