Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet mayonnaise

Hjemmelavet mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjemmelavet mayonnaise, billede 4 Hjemmelavet mayonnaise, billede 1 Hjemmelavet mayonnaise, billede 2 Hjemmelavet mayonnaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dlolie
 
1 spsk.sennep
2 æggeblomme
 salt
 hvid peber
 
 Syre:
 citronsaft
 vineddike
 bearnaiseessens
 
 


Opskrift:

Start med at måle olie af.

Pisk sennep med æggeblomme. HUSK !!! Ægget må ikke være koldt.

Pisk derefter olie i, en lille smule af gangen, i starten nogle dråber og efterhånden lidt mere af gangen. Man kan regulere konsistensen undervejs med syre og vand.

Når man har den ønskede mængde mayonnaise, smages til med salt og hvid peber og vineddike, citronsaft eller bearnaiseessens

Tips:

Hjemmelavet mayonnaise kan holde sig 3 - 4 dage i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 46352 gange,
og udskrevet 944 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sys  -  2008-11-23 09:30:25
En reel opskrift på mayonnaise, der indeholder alle de huskeråd der skal og bør til, for at en ægte hjemmelavet mayonnaise lykkes. Prøv den og erkend: Syntetiske tubemayonnaiser Go home!