kadayif - Kataifi

kadayif - Kataifi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
kadayif - Kataifi, billede 4 kadayif - Kataifi, billede 1 kadayif - Kataifi, billede 2 kadayif - Kataifi, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
150 g.majsstivelse
0.5 tsk.salt
 
1 spsk.olie
4 dl.vand
 
Opskrift:
Hvedemel og majsstivelse sigtes og blandes med salt.

Tilsæt olie og vand og pisk til en ensartet dej ca. 10 minutter.

Hæld dejen gennem en sigte så du undgår klumper og stil dejen i køleskabet 1 time.

En pande olieres, blot et tyndt lag ikke noget synligt olie. Dejen kommes i en sprøjtepose, og der klippes et lille hul.

Dejen sprøjtes ud på den varme pande i spiral, når dejen linder fra panden er den klar til at blive taget af, det drejer sig om få sekunder.

Tips:

Denne dej kan ristes med smør og bruges i Dubai chokolade






karakterer:
Opskriften er vist 311 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2025-06-10 14:54:57
Dejen skal sprøjtes meget tyndt ud for at ligne det man kan købe, under 1 mm. Og ved stuetemperatur har dejen meget kort holdbarhed, måske længere på køl eller som ristet.