kadayif - Kataifi
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvedemel og majsstivelse sigtes og blandes med salt.
Tilsæt olie og vand og pisk til en ensartet dej ca. 10 minutter. Hæld dejen gennem en sigte så du undgår klumper og stil dejen i køleskabet 1 time. En pande olieres, blot et tyndt lag ikke noget synligt olie. Dejen kommes i en sprøjtepose, og der klippes et lille hul. Dejen sprøjtes ud på den varme pande i spiral, når dejen linder fra panden er den klar til at blive taget af, det drejer sig om få sekunder. Tips: Denne dej kan ristes med smør og bruges i Dubai chokolade |
|
|
Opskriften er vist 311 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2025-06-10 14:54:57 Dejen skal sprøjtes meget tyndt ud for at ligne det man kan købe, under 1 mm. Og ved stuetemperatur har dejen meget kort holdbarhed, måske længere på køl eller som ristet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne