Grøn karrypasta

Grøn karrypasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 tsk.korianderfrø
1 tsk.kommen
1 tsk.hel sort peber
8 friske grønne chilipebre, befriet for frø og hakkede
3 skalotteløg, hakkede
4 fedhvidløg, pressede
3 korianderrødder, hakkede
2.½ cm.tykke galangal hakkede
2 stilkecitrongræs hakkede
2 kaffir limeblade, hakkede
2 tsk.rejepasta
2 spsk.hakkede korianderblade
 
Opskrift:
Varm en wok op, kom koriander og kommenfrø på, og varm det, til det begynder at dufte.

Stød eller blende koriander og kommen med peber i en morter eller lille blender.

Tilsæt resten af ingredienserne, og stød eller mix det til en blød pasta. Opbevar det i et lufttæt glas/syltetøjsglas i køleskabet i op til ca. 4 uger.

Denne opskrift giver ca. 8 spiseskefulde.

Bemærk:
Hvor stærk smagen bliver afhænger af chilien, der kan eventuelt spares lidt på den hvis det ikke ønskes for stærkt.


karakterer:
Opskriften er vist 22994 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Misse  -  2007-02-15 15:30:03
Alt for besværligt når man for ingen penge kan købe den udmærkede, færdige vare