Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet mayonnaise

2 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Hønsebouillon - Hønsefond

4.5 -82 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af blomkål

4.1 -45 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Æblekagerasp - Kagerasp

2.6 -493 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hårdkogt æg - Hårdkogte æg

3.6 -57 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smilende æg

0 -0 Der er billeder til denne opskrift   

Partering af and

4.3 -43 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

1 -11 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Græskarmos/Græskarpure til halloween

3.2 -19 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fiskefars

4.4 -23 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

0 -0 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hvid sildelage - Eddikelage

1.6 -27 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet pistaciemasse / pistaciemarcipan

3.8 -53 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smutning af mandler

4 -53 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af rosenkål

3.9 -18 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af tigerrejer

4.2 -136 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogetid for hamburgerryg

4.6 -7 Der er billeder til denne opskrift   

Brun oksefond

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Brun svinefond

2.5 -34 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Couscous (kogning)

4.6 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Klargøring af oksetyndstegsfilet

0 -0 Der er billeder til denne opskrift   

Lys oksekødsfond

4.2 -53 Der er billeder til denne opskrift   

Skrælning og kogning af friske hvide asparges

2.8 -12 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Krebinetter

4.2 -3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Millionbøf 03

0 -0 Der er billeder til denne opskrift   

Andebouillon - Andefond

0 -0

Portvinssky, hvid

5 -1

Vegansk Tomatsovs

5 -1

Lys lammefond

5 -2

Lys kalvefond ( lys kødsuppe )

4.6 -4

Brun Lammefond

4.8 -3

Brun Kalvefond

2.2 -13

Hønse- eller kyllingefond

4.7 -19

Fiskefond

5 -5

Grøntsagsfond

4.8 -4

Fjerkræfond

5 -2

God fiskefond

4.9 -5

Kalvefond

5 -1

Kalvefond II

5 -1

Lys kalvefond II

4.3 -14

Oksefond

2.4 -8

Vildtfond

5 -1

Kalvefond III

3.7 -3

En fond af krebs

2.8 -8

Fiskefond 02

3.6 -12

Ghee (Afklaret smør)

4.2 -20

Vanillesukker

1.7 -31

Pizzabunde Grunddej

2.4 -33

Kogning af æg, energibesparende (Koge æg)

3.8 -35 Opskriften har næringsberegning   

Kogning af løse parboiled ris

5 -1

Sprængning af lammebov

3.5 -30

Kogte og Bagte Kartofler (Mikroovn)

3.6 -14

Grønsager kogning i mikroovn

4.7 -3

Grove Grønsager kogning i mokroovn

3.9 -5

Garam Masala

3.1 -32

Kogning af krabbekløer

3.6 -5

Kogning af skrællekartofler

4.1 -22

Kogning af nye kartofler

3.6 -5 Opskriften har næringsberegning   

Kogning af pillekartofler

4.8 -3

Tandoori krydderi

3.6 -41 Opskriften har næringsberegning   

Orlydej

4.3 -14

Spegesild (saltning af sild)

5 -2

Udbening af fjerkræ

4 -91 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

2 -4

Hjemmelavet tykmælk

3.8 -7

Bagepulver Hjemmelavet

2.8 -117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

3.3 -5

Hare beskrivelse og partereing

3.6 -11

Pastrami I

3 -2

Grøn karrypasta

4.5 -4

Hønsefond

4 -2

Hjemmelavet fiskefond

4.9 -16

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

5 -1

Sennepsglasur

3.3 -10

Sprængt svinemørbrad

4.9 -6

Hjemmelavet bånd spaghetti

3.2 -12

Pastadej

3.6 -11

Kogning af rejer

3.9 -20

Tempuradej

3.9 -4

Saltsild 1

4.2 -6

Saltsild 2

5 -1

Kryddersild 2

5 -1

Kryddersild 3

5 -2

Kryddersild 4

5 -1

Kryddersild 5

2.8 -4

Svenske kryddersild

5 -2

Hjemmelavet Flødeost

3.4 -6

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

1.7 -15

Grundregler for kødretter i trykkoger

5 -1

Grundregler for fisk i trykkoger

2.2 -3

Grundregler for grønsager i trykkoger

5 -1

Grundregler for kompot og mos i trykkoger

4.6 -4

Vegetarbouillon i trykkoger

5 -1

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

4.8 -5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

2.6 -4

Grundregler for henkogning i trykkoger

2.8 -6

Tempura dej

3.5 -6

Glaserede valnødder

4 -30

Røgeost (hjemmelavet rygeost)

5 -1

Krydderskinke



næste