Franske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.1 -5

Fransk perlehøne med stegte ris

3.9 -5

Kanin i sennepsauce på fransk

3 -5

Fransk cassoulet (Kaninlår i bønner)

3.5 -5

Fransk grønsagsgryde med tværreb

2.3 -5

Pissaladière

5 -5

Provencebrydebrød

4.7 -5

Oksetyndstegsbøf på ovnstegt ratatouille

5 -5

Fransk abrikostærte

4.4 -5

Bøf Bourguignonne

4.7 -5

Tomatsauce, fransk

1.6 -5

Anchoïade (Provencalsk sardelsauce)

4.8 -5

Fransk ostepandekage

4.8 -5

Buche a la noel

3.1 -5

Kalvebrisler eller kalvehjerne i brunet smør

2.4 -5 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Provencekylling

2.6 -5

Canard á l’orange (And med appelsin)

4.8 -5

Suppe på gule ærter

4.1 -5

Franske brunkager

2.9 -4

Ratatouille 02

4.8 -4

Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille

3.5 -4

Fransk nakkefilet

3.8 -4

Mørksej bagt med jordskokke- og svampe tapanade

3.5 -4

Sydfransk åleragout

2.4 -4

Fransk kalvekølle (Stegeso)

2.6 -4

Terrine De Champagne (landterrine)

4.5 -4

Fadet fra Provence

3.4 -4

Tapanade I

3.6 -4

Provencalske rejer

2.9 -4

Kirsebærkage, fransk

4.5 -4

Fransk Linsegryde

3 -4

Provencalsk fiskesuppe

4.5 -4

Lammeryg stegt med krydderurtepanade

4 -4

Provencalsk lammekølle

2.8 -4

Fransk kalvegryde

3.8 -4

Fransk kyllingelever-salat

3.6 -4

Vintergryde, fransk landkøkken

4.8 -4

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso)

4.8 -4

Basilikumtapenade

4 -4

Potage Vichyssoise

2.5 -4

Fransk sennep

3.1 -4

Aioli med sennep

4.6 -4

Baeckeoffe

3.6 -4

Ratatoille

4.8 -4

Mousse au chocolat

4.4 -4

Baekaoffa

3.3 -3

Lammeculotte Provencale med Haricots-verts

3.2 -3

Provencalsk tærte med tofu (Veganer)

5 -3

Lammekølle med ratatouille

3.7 -3

Provencalsk lamme ragout

4 -3

Fransk pottesuppe

4.7 -3

Lammekølle som i Bretagne

5 -3

Truffad - fransk kartoffel fad

4.5 -3

Indbagt lammefilet med ratatouille

4.5 -3

Stegt laks provencale

3.5 -3

Ingefæris med lækker sauce

4.5 -3

Citron- og cremefraichetærte

2.2 -3

Duemousse

4.5 -3

Grillet oksefilet med provencetårn

3.8 -3

Klipfisk med Aïoli

4.7 -3

Fransk løgsuppe med kødboller

4.3 -3

Fransk løgsuppe 03

4 -3

Fransk blommetærte

4.5 -3

Tapenade

3.5 -3

Oliven-tapenade

3.5 -3

Oliven-tapenade (grøn)

3.5 -3

Broccoli and Provolone Quiche

3.5 -3

Poussin med peberfrugt og hvidløg og oliven

4.7 -3

Oliventapernade

4.8 -3

Fransk sylte

4.2 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Svinekam Boulangere

2.2 -3

Farseret perlehønebryst

5 -3

Kalvekoteletter fra Normandiet

4.8 -3

Kalvekoteletter som i Ardennerne

3.7 -3

Provencalsk pastasalat

3.3 -3

Fransk hønsegryde (Stegeso)

3.5 -3

Gulerodstapenade

3.2 -3

Creme brülee 11

4.3 -3

Salatmarinade

4.5 -3

Fransk senneps svinekam

2 -3

Olivenbrød fra Provence

4.7 -3

Lammekølle Provencale med Tzasiki/Cacik

2.7 -3

Rød kartoffelsalat nicoise

4.7 -3

Créme brulee med jordbærsalat

2.7 -3

Vichyssoise (Kold kartoffel-porresuppe)

3.2 -3

Rejesuppe 02

3.2 -3

Bavarios à l'orange (Appelsinfromage)

4.5 -3

Fransk kaffe

3.2 -3

Spaghetti à la milanaise

4.7 -3

Artichauts en vinaigrette

4.7 -3

Quiche Lorraine

4.7 -3

Quiche á la mamie Suzette

4.8 -3

Salat med gedeost

3.7 -3

Baeckeoffe 02

4.5 -2

Lam bourguignon

4.8 -2

Lammekølle provencale i tomat

5 -2

Lammekoteletter med ratatouille og pandesky

5 -2

Lammeragôut, fransk

4.3 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Tomat provencal

2.8 -2

Lammekølle provencale i lergryde

5 -2

Lammekød i ratatouille

forrige    

næste