Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk kalvekølle (Stegeso)

Fransk kalvekølle (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 1/2 kg.kalvekølle
 salt
2 1/2 dl.rødvin
1/2 tsk.hakket timian
1/2 tsk.salvie
1/2 tsk.rosmarin
1 tsk.hakket persille
1/2 laurbærblad
 hvedemel
 
Opskrift:
Gnid kalvekøllen med salt. Bland rødvin med de hakkede krydderier eller med tørrede. Knus laurbærbladet fint og kom det i. Læg køllen i stegesoen. Hæld vinen ved og sæt stegen i ovnen ved 250 grd. i 1 1/2 - 2 timer. Si skyen og jævn den.

Serveres med kogt blomkål eller andre grønsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12512 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu