Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammeculotte Provencale med Haricots-verts

Lammeculotte Provencale med Haricots-verts, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammeculotte
6 fedhvidløg
2 spsk.frisk rosmarin eller spsk. tørret
 salt
 peber
2 porrer
2 gulerødder
1 skiverodselleri
6 skalotteløg
400 g.haricots-verts
 
Opskrift:
Culotten pudses fri for hinder og sener. Hvidløgene knuses og culotten gnides godt ind. Krydres med rosmarin, salt og peber.

Stegen lægges i bradepanden. Porrer, gulerødder, rodselleri og skalotteløg skæres i tern og lægges i bradepanden sammen med culotten. Steges ved 175°C i ca. 3/¤ - 1 time. Pakkes derefter i stanniol og hviler i ca. 30 min.

Grøntsager og sky fra bradepanden hældes op i en gryde. koges op og skummes. Skyen koges ind til den er reduceret til ca. 2 1/2 dl. Smages til med salt og peber. Grøntsagerne sies fra og skyen hældes i en sauceskål.

Serveres med skysauce og små kartofler kogt med skræl. Evt. også med kogte haricots-verts, der er svitset sammen med 1 fed hakket hvidløg i 1 min. i gyldenbrunt margarine.

Pyntes med lidt tomat skåret i tynde strimler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21094 gange,
og udskrevet 753 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-03-10 15:53:39
uspiselig p.g.a. al al for lang stegetid

Susanne  -  2007-02-07 08:19:17
...øhh, hvor kommer skyen fra