Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tapenade

Tapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 stor dl.udkernede sorte oliven
6 sardeller
1 1/2 spsk.kapers
1 fedhvidløg, presset
 saften af 1 citron
4 spsk.olivenolie (eller mere)
 nymalet sort peber
2 spsk.frisk basilikum
 


Opskrift:

Bland oliven, sardeller, kapers, hvidløg, citronsaft, olivenolie og peber i en blender. Man kan også bruge morter eller grøntsagskværn, men det går hurtigere med en blender. Nogle sekunder på høj hastighed er nok til at få blandingen jævn.

Tilsæt eventuelt mere olie hvis konsistensen er for tyk. (Er blandingen for salt kan man tilsætte 1/2 tsk sukker).

Bland den fintklippede basilikum i og stil tapenaden i køleskabet, overdækket med plastfolie, til den skal serveres. Den kan holde sig i circa 10 dage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15207 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Augusta  -  2016-05-17 10:49:36
Min veninde Narges har lær mig at tilføje pinjekærner og parmesan. Mums 😘