Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tapenade

Tapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 stor dl.udkernede sorte oliven
6 sardeller
1 1/2 spsk.kapers
1 fedhvidløg, presset
 saften af 1 citron
4 spsk.olivenolie (eller mere)
 nymalet sort peber
2 spsk.frisk basilikum
 
Opskrift:
Bland oliven, sardeller, kapers, hvidløg, citronsaft, olivenolie og peber i en blender. Man kan også bruge morter eller grøntsagskværn, men det går hurtigere med en blender. Nogle sekunder på høj hastighed er nok til at få blandingen jævn.

Tilsæt eventuelt mere olie hvis konsistensen er for tyk. (Er blandingen for salt kan man tilsætte 1/2 tsk sukker).

Bland den fintklippede basilikum i og stil tapenaden i køleskabet, overdækket med plastfolie, til den skal serveres. Den kan holde sig i circa 10 dage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16266 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Augusta  -  2016-05-17 10:49:36
Min veninde Narges har lær mig at tilføje pinjekærner og parmesan. Mums 😘