Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk Linsegryde

Fransk Linsegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Stegeben

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kød (Stegeben, bov eller kylling)
1 kg.gulerødder
1 kg.løg
500 g.grønne linser
 evt. lidt selleri
6 laurbærblade
 salt
 peber
 karry
 


Opskrift:

Linserne skylles grundigt og renses for urenheder. Løgene deles i kvarte , gulerødderne skæres i skiver, selleri skæres i store tern. Det hele puttes i en stor gryde sammen med vand der akkurat dækker det hele. Laurbær tilsættes og de øvrige krydderier tilsættes efter smag. Retten koges i 1-1 1/2 time. Kødet tages op og fedt og ben fraskæres. Kødet opdeles i mindre stykker, der lægges tilbage i gryden. Retten er nu klar til servering. Mere smag opnåes hvis den laves dagen før anvendelse (opbevares i køleskab), og blot opvarmes.

Retten serveres i dybe tallerkener evt. ledsaget af lune flutes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13063 gange,
og udskrevet 235 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Myu  -  2009-01-09 20:28:56
Så fik jeg prøvet den. Det er faktisk rigtig lækkert. Men jeg synes ikke man behøver så mange laurbærblade. Næste gang prøver jeg i hvert fald med 4 i stedet. Jeg spiste det med brune ris til. Mums.