Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet oksefilet med provencetårn

Grillet oksefilet med provencetårn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
8 bøffer af oksefilet
 vindruekerneolie
 groft havsalt
 friskkværnet peber
 
 Provencetårn:
1 aubergine
1 squash
2 gule peber
6 stilkefrisk timian
2 røde tomater
2 gule tomater
2 grønne tomater
1 skalotteløg
 
 Vinaigrette:
 dl.olivenolie
½ dl.sherry eddike
½ dl.vand
1 tsk.sennep
 salt
 peber
 
 pesto:
 dl.olivenolie
1 bdt.bredbladet persille
3 fedhvidløg
25 g.frisk høvlet parmesan
25 g.pinjekerner
 salt
 peber
 
 Pynt:
 purløg
200 g.frisk parmesan
 
 


Tilbehør:
friskbagt brød
Opskrift:

Bøfferne krydres med groft havsalt og friskkværnet peber, hvorefter de pensles med et tyndt lag olie, så de ikke hænger fast på grillen. Bøfferne grilles, alt afhængig af størrelsen, i ca. 6 min. på hver side, til de er medium - lad dem trække i 5-6 min.

Samtidig med at bøfferne grilles, pensles auberginen, squashen og de gule peber med et tyndt lag olie. Grill derefter grønsagerne i ca. 1 min., så de får lidt grillstriber. Læg derefter grønsagerne i lidt stanniol og krydr med timian, salt og peber. Luk staniolen sammen til en sæk og grill det færdigt i 8-10 min. alt imens bøfferne står og trækker.

Imens blandes vinaigretten og hældes ud over de hakkede skalotteløg og de skiveskårede tomater. Pestoen blandes og blendes, hvorefter den serveres sammen med bøfferne og provencetårnet med frisk høvlet parmesan.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 34349 gange,
og udskrevet 390 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu