Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oliven-tapenade (grøn)

Oliven-tapenade (grøn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
1 spsk.ekstra jomfruolivenolie
1 fedhvidløg
2 tsk.tørret basilikum
1 sjatpiskefløde
2-3 stilkepersille
250 g.grønne oliven
 


Opskrift:

Hvis de indkøbte oliven er med sten, skal de udstenes.

Alle ingredienserne kommes i en blender el. foodprocessor, og køres godt.

Nyd den på nybagt italiensk brød og et godt glas vin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23274 gange,
og udskrevet 495 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu