Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Potage Vichyssoise

Potage Vichyssoise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.kartofler
600 g.porre kun det hvide
50 g.smør
4.5 dl.fløde 13%
 krydderpose med lidt nellike laurbær og knust hvid peber
2.5 l.lys kalve- eller hønsebouillon
 
 Garniture:
 Hakket purløg
 brødcroutons
 


Opskrift:

Fintsnittet porre og kartofler dampes i 10 min. i smør, tilsættes krydderposen og koges ud i bouillonen.

Krydderposen tages op og suppen blendes og koges blank. (Skum for urenheder).

Suppen afkøles helt og smages til med salt og hvid peber. Server den iskold med hakket purløg og brødcroutons a part.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8410 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu