Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Provencalsk fiskesuppe

Provencalsk fiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.blandede fisk
100 g.suppepasta-f.esk. vermicelli
1 løg
2 fedhvidløg
1 gulerod
1 porre - det hvide - evt. 3 forårsløg
1 stængelblegselleri
300 g.solmodne tomater
 Bouquet garni af 1 laurblad, fennikeltop og noget tørret appelsinskal
2 knsp.safran
 Olivenolie
 Salt
 friskkværnet peber
 Flüte
1 fedhvidløg
 Reven parmesan
 
Opskrift:
Rengør fisken og dup den tør. Del den i mindre stykker og krydr med salt og peber. Hak løg, hvidløg og gulerod. Skær porren / forårsløgene og blegsellerien i skiver og tomaterne i både. Ophed en smule olie i kasserollen. Svits løg, hvidløg og grønsager. Når de bliver gyldne, tilføjes ca. 1 1/4 liter vand og bouquet garni'en. Bring kasserollen i kog og tilsæt fisken. Lad kasserollen koge en snes minutter ved ca. 160°° under låg. Purér eller blend grydens indhold og si den, før den hældes tilbage i kasserollen. Smag til med salt og peber. Tilføj safran. Varm op og tilsæt pastaen, når suppen koger. Servér, når pastaen er al dente og byd hvidløgsbrød til.

Hvidløgsbrød tilberedes således: Steg skiver af hvedebrød i olivenolie med hvidløg. Drys reven ost på suppeportionerne – eller giv en klat a?oli eller rouille til. Fortræffelig til kølig provencalsk rød-, hvid- eller rosévin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17607 gange,
og udskrevet 381 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lars birger  -  0000-00-00 00:00:00
hvordan kan noget vand koge ved 160 grader?