suppepasta-f.esk. vermicelli 100 g. suppepasta-f.esk. vermicelli
1
løg 1 løg
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
1
gulerod 1 gulerod
1
porre - det hvide - evt. 3 forårsløg 1 porre - det hvide - evt. 3 forårsløg
1
stængel
blegselleri 1 stængel blegselleri
300
g.
solmodne tomater 300 g. solmodne tomater
Bouquet garni af 1 laurblad, fennikeltop og noget tørret appelsinskal Bouquet garni af 1 laurblad, fennikeltop og noget tørret appelsinskal
2
knsp.
safran 2 knsp. safran
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Flüte Flüte
1
fed
hvidløg 1 fed hvidløg
Reven parmesan Reven parmesan
Opskrift:
Rengør fisken og dup den tør. Del den i mindre stykker og krydr med salt og peber. Hak løg, hvidløg og gulerod. Skær porren / forårsløgene og blegsellerien i skiver og tomaterne i både. Ophed en smule olie i kasserollen. Svits løg, hvidløg og grønsager. Når de bliver gyldne, tilføjes ca. 1 1/4 liter vand og bouquet garni'en. Bring kasserollen i kog og tilsæt fisken. Lad kasserollen koge en snes minutter ved ca. 160°° under låg. Purér eller blend grydens indhold og si den, før den hældes tilbage i kasserollen. Smag til med salt og peber. Tilføj safran. Varm op og tilsæt pastaen, når suppen koger. Servér, når pastaen er al dente og byd hvidløgsbrød til.
Hvidløgsbrød tilberedes således: Steg skiver af hvedebrød i olivenolie med hvidløg. Drys reven ost på suppeportionerne – eller giv en klat a?oli eller rouille til. Fortræffelig til kølig provencalsk rød-, hvid- eller rosévin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17945 gange, og udskrevet 387 gange.
Kommentarer
lars birger - 0000-00-00 00:00:00 hvordan kan noget vand koge ved 160 grader?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider