Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baekaoffa

Baekaoffa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Livia

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.af koed svinekoed eller lamb.
 
 Same maengde af:
 Guleroedder
 Kartoffel
 Loeg
 Whitewine ikke for soed
2-3 Bayleaf
 Bouillon af fx kylling eller groentsag
 
Opskrift:
Aften foer, skaer koed i smaa terninger, og marinate i whitewine og groentsag bouillon. Naeste dag skaer reste i smaa stykker og svitse på pan. Kom alt up i fad og kom i ovn. Der skal vaere vaeske til at daekke det alt. 200 grade celsius, approx en time. God med laekker flutes eller ris.

Tips:

Sorry my Danish is so bad. This is a good dish to prepare one day ahead, even the veggies can be made beforehand. So, on the day, all thet has to be done is: All the ingredients up in an oven-proof container, in the oven for an hour or so, then ready to eat. It´s a easy as that! And good it is!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10505 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bager  -  0000-00-00 00:00:00
Det er måske ikke så autentisk, men det er godt til den her ret at bruge andre rodfrugter, fx patinak, persillerod , selleri, tja alle rodfrugter er gode. Og retten er en dejlig ret at lave dagen før, det bliver den kun bedre af.

Jonnazzz  -  0000-00-00 00:00:00
Sgu da ikke hvis mand ikke kan li hvidøg!!!

Nete  -  0000-00-00 00:00:00
Og iøvrigt skal der også hvidløg i den.