Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam bourguignon

Lam bourguignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
100 g.bacon
1 løg
1 fedhvidløg
1 gulerod
750 g.lammehals i skiver
3 dl.rødvin
1 spsk.tomatpure
1 tsk.salt
 peber
250 g.champignon
1 bundtpersille
 


Tilbehør:
Løse ris eller flutes og grøn salat.
Opskrift:

Bacon klippes i strimler og ristes. Løg, hvidløg og gulerod skæres i terninger og svitses i baconfedtet. Kødet tilsættes og brunes.

Rødvin, tomatpure, salt og peber tilsættes og retten småkoger i 1 time. Champignon skæres i skiver og koges med de sidste 5 min.

Hakket persille drysses over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13612 gange,
og udskrevet 494 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, Kbhvn  -  2012-02-16 22:43:19
Dejlig ret,- det er nødvendigt at tage grøntsagerne op, medens man bruner kødet.