Terrine De Champagne (landterrine)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd en form med spækket, gem dog lidt til toppen. Opvarm ovnen til 175 grader.
Læg 1/3 af massen i den beklædte form. Læg halvdelen af skinkestrimlerne ovenpå i et lag og dæk til med endnu 1/3 af terrinemassen. Læg nu resten af skinkestrimlerne i og dæk med resten af massen. Læg de sidste spæk rester øverst og pynt med laurbærblad og timian. Bag terrinen i vandbad i ovnen i ca. 1 ¼ - 1½ time. Bemærk : Vandet skal simre; tilsæt mere hvid der fordamper for meget. Lad terrinen svale af og afkøl den under pres. Gem terrinen i 3 – 7 dage, hvorved smagen udvikler sig |
|
Opskriften er vist 17803 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer inni - 2013-12-28 16:45:18 Udmærket opskrift - titlen snyder dog en hel del: der er ingen champagne i! Det I mener er campagne ... (bøh-)land. Men selvfølgelig kunne man drikke champagne til ... ;O)) Henning Virsøe - 2012-11-26 17:49:50 Susanne har ganske ret - Campagne er på landet, Champagne er noget helt andet. Prøv engang at bruge andelever i stedet for kyllingelever - fantastisk smag. Kom f.eks. også hakkede andekråser i, istedet for kogt skinke. Susanne - 2010-12-28 17:39:11 Forkert titel på denne ret - bør være: Terrine de Campagne - ikke champagne, som den gode alkoholiske drik med bobler i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne